ConvRyser marketing szoftver

ConvRyser marketing szoftver

ConvRyser, a hatékony online marketing szoftver

Hatékony online marketing megoldások

Az online marketing kiadások hatékonyabb elköltése minden cégnek folyamatos kihívás. Hogyan lehet több ügyfelet hozni ugyanabból a keretből? A jelenlegi gazdasági helyzet és a verseny kiéleződése miatt ez egyre égetőbb probléma mindenkinek. Erre ad egyszerű és gyors megoldást a ConvRyser, a hatékony online marketing szoftver.

Több bevétel az Árukeresőn

Pontos és friss adatokkal szolgál a ConvRyser árelemző funkciója azoknak akik hirdetnek az Árukeresőn. Elemezheted a konkurenciát, vagyis a többi hirdetőt. Mennyiért és milyen termékeket hirdetnek mások? A saját termékeid árát összehasonlíthatod a konkurensek áraival. Naponta többször is módosíthatsz rajta, hogy a legjobb árakkal versenyezhess.

Mindezt táblázatos formában letölthető és használható módon. 

Több bevétel felugró ablakokkal

A felugró ablakok többféle módon hozhatnak több vásárlót és magasabb kosárértéket egy weboldalon. A felhasználókat meggyőzheted egy akcióval, kuponnal vagy bármilyen ajánlattal attól függően, hogy hol tart az érdeklődése. Visszatérítheted a weboldalt elhagyni szándékozó látogatókat kifejezetten nekik készített felugró ablakkal. Ezt hívják exit pop up-nak.
Ha már bizonyos időt eltöltött a weboldaladon, akkor megjeleníthetsz neki külön erre a célra létrehozott felugró ablakot. Több lehetőséged is van, próbáld ki, teszteld.

Több feliratkozó felugró ablakokkal

A felugró ablakok másik jelentősége, hogy növelheted a hírlevél listádat. Bármilyen ajánlatot, hasznos anyagot bemutathatsz a felhasználónak, amiért cserébe megadja az email címét és felteheted a hírlevél listádra. Nekik aztán lehet rendszeresen hírlevelet küldeni, amin keresztül értékesíthetsz. Így több bevételre teszel szert ugyanabból a marketing keretből, hiszen ők nem azonnal, hanem később vásároltak a hírlevelen keresztül.

Vissza
pageup